top of page

Over ons:

FLYBOARDSHOWTEAM 
 

[Oprichter van Xtreme Marine Sports]

"Passie en doorzettingsvermogen kunnen dromen realiseren"

 

Welkom op de pagina van het Flyboardshowteam

Mijn naam is Alex en ik werk sinds 2020 onder de naam "The Dutch Flyboarder en het flyboardshowteam".

Van 2012 tot 2020 was ik de oprichter en eigenaar van het bedrijf Xtreme Marine Sports, waarmee ik flyboard clinics en shows verzorgde. In januari 2020 ben ik na 14 jaar zelfstandig ondernemer, weer in vaste dienst voor een werkgever gaan werken. Ik heb daarom mijn kindje "Xtreme Marine Sports" overgedragen aan een goede vriend en collega. Toch kon en wilde ik niet helemaal afstand nemen van het Flyboarden en de verbazing die ik elke keer weer op de mensen hun gezichten zie als ik vlieg. Ik besloot daarom onder de naam "the Dutch Flyboarder en het Flyboardshowteam" alleen nog maar shows in Nederland, België en Duitsland te gaan doen

Inmiddels is mijn netwerk in de flyboard show wereld zo groot dat ik behalve het flyboarden ook andere gave artiesten kan inzetten tijdens mijn show. Dit kan zowel op als naast het water. Denk hierbij aan freestyle jetski, waterski, thema artiesten en dans acts. 

Daarom ga ik hieronder ook verder met "wij" omdat ik het niet altijd alleen doe. 

Wat kunnen wij voor u betekenen!?

Wij bieden u spectaculaire shows aan voor uw evenement, opening of andere gelegenheid.

Onze shows geven wij zowel overdag als s’avonds en over de hele wereld.

 

De avond shows worden meestal gedaan in LED pakken in combinatie met fakkels en/of vuurwerk. 

Dit zorgt bij de meeste mensen voor het echte wauw effect, omdat dit er waanzinnig uitziet op het water. 

 

De prijs van een show is afhankelijk van uw wensen, aantal artiesten, afstand, aantal shows en de duur van de shows.​

 

Meerdere shows op een dag of meerdere dagen achter elkaar is uiteraard mogelijk, net zoals meerdere flyboarders, jetskiers of andere entertainers voor uw show. 

Deze prijzen zijn bespreekbaar en wij maken hier indien gewenst een passende offerte voor. 

Belangrijk voor ons water spektakel is, dat het water minimaal 2.5 meter diep is voor een veilige show, wij te water kunnen met onze jetski trailer en/of te water kunnen worden gelaten doormiddel van hijsmateriaal.

Laatst genoemde kunnen wij, indien nodig ook zelf regelen. 

Iedereen kan op een flyboard staan en wat zwaaien, maar een echte show geven met acrobatische stunts en tegelijkertijd spelen met het publiek is een vak apart.​

Wij hebben sinds 2014 ervaring met flyboardshows en werken dan ook alleen maar met professionele flyboarders die in de wereldtop vliegen en staan.

 

Ik heb zelf onder andere al shows in Dubai, Rusland, Turkije, Frankrijk, Monaco, Nederland, België, Duitsland, Indonesië en Mauritius gedaan samen met de beste Flyboarders van over de hele wereld. 

Daarnaast heb ik ook voor het officiële Zapata Showteam gewerkt, Franky Zapata is de uitvinder van het Flyboard, FlyboardAir en inmiddels ook de Jet Racer.

Spektakel en show is dan ook 100% zeker gegarandeerd! 

Heeft u nog vragen of bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen, bel of mail ons dan vrijblijvend voor meer informatie.

 

bottom of page